Login onthouden
Info
Omdat GerHelpt een alternatieve (veiliger) methode gebruikt van inloggen is de omgang met de opslag van Inloggegevens op je computer of Smartphone ook net even anders dan gebruikelijk.
Inloggegevens kunnen (zoals altijd) opgeslagen worden op je Browser. Je krijgt bij GerHelpt echter niet de keuze om je Inloggegevens op te slaan voor de volgende keer via het bekende [v] vinkje. Dit voorkomt dat anderen je Inloggegevens niet kunnen opzoeken binnenin je Browser. Dat is dus veiliger.
Hoe Inlog onthouden
Om je Inlog te onthouden is het belangrijk dat je binnen de Instellingen van je Browser de keuze aanvinkt dat je bij het afsluiten van je browser niet de cookies en websitegegevens wilt verwijderen. Immers als je alle gegevens elke keer verwijderd als je je browser stopt, verwijder je ook de Inloggegevens van je GerHelpt Inlog.
Brave Browser
Omdat GerHelpt de Brave Browser adviseert, hieronder hoe je op je computer bij deze instelling van Brave kunt komen:
- Binnen je Browser klik je rechtsboven op de 3 vertikale streepjes.
- Kies: Instellingen
- Kies: Browsegegevens verwijderen
- Kies: Bovenaan Alles.
- [v] Vink alles aan, behalve Cookies en andere sitegegevens.
- Klik onderaan op de knop Verwijderen van dit apparaat.
Bij alle andere verschillende Browser (zoals Safari, Waterfox, Explorer, Vivaldi, Google Chrome etc.) kan de locatie van deze instelling weer anders zijn. Als je de locatie van deze instelling niet kunt vinden, kun je dit opzoeken binnen Google door bijvoorbeeld de zoekwoorden te typen: "Je Browser" samen met "Geschiedenis onthouden" of "Cookies".
Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met je webmaster via je Tickets - Systeem en geef aan welke Browser je hebt. Hij kan het dan eventueel voor je opzoeken.
